0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-) Fotó/Videó Tartozékok

VANGUARD Alta Rise 43 Sling Bag

33 695 Ft helyett 32 090 Ft

160 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az ALTA RISE 43 egy slingtáska, amelyben elfér egy professzionális DSLR, 3-4 további objektív (akár 24-70mm f/2.8), egy vaku, és kiegészítők. Az egyedi +6 bővítőrendszer lehetővé teszi 6 cm tárolóhely hozzáadását egyetlen egyszerű cipzármozdulattal, helyet biztosítva egy kis notebook vagy tablet számára, míg a felszerelés védve marad.

Az ALTA RISE 43 slingtáska a +6 forradalommal lehetőséget nyújt a tágításra vagy szűkítésre egyetlen egyszerű cipzármozdulattal, míg a felszerelése védett marad. Így amikor több helyre van szükség felszerelés vagy személyes holmik tárolásához, nincs szükség táskaváltásra. Intuitív használatra lett tervezve, így tapasztalni fogja, hogy a gyors akció oldallapi nyílás lehetővé teszi a hozzáférést a kamerához másodpercek alatt.

Mindkét méretmódban az ALTA RISE 43 biztosítja a párnázott védelmet. Úgy lett tervezve, hogy kényelmesen elférjen benne egy professzionális DSLR, 4-5 további objektív (akár 24-70mm f/2.8), egy vaku, és kiegészítők a dedikált kamerarekeszben, és kiterjesztett módban használhatja a teljes hosszúságú párnázott rekeszt személyes tárgyak tárolására, vagy egy kis notebook vagy tablet szállítására.

Stratégiailag elhelyezett belső és külső zsebek rendszereznek minden más tárgyat, mint pl. memóriakártyákat, kábeleket, elemeket, töltőket, és okostelefont, pontosan ott, ahol szükség lesz rájuk, akár egy cipzáras rekeszbe zárva, vagy egy nyitott zsebben, ahol bármikor kéznél van. Egy rejtett hátsó zsebben biztonságban tarthatja értéktárgyait, mint pl. a tárcáját, és az utazási dokumentumait a testéhez közel, ahol a kíváncsi kezek nem érhetik el. További tárolóhely lehetséges oldalpánt-hurokhoz csatlakoztatással. A teljesítmény fokozásáért felfedezheti a felülmúlhatatlan minőségünket, anyagainkat és táskakonstrukciót, és a nevezetes teljes borítású esővédőnket.

Az ALTA RISE 43 kényelmesen hordható a vállán vagy a hátán sling pozícióban, és rendelkezik Air System lélegző háttal, párnázott slingpánttal, és stabilizáló biztonsági pánttal. Az erős felső fogantyúk bármelyik pillanatban lehetségessé teszik a "fogd-és-fuss"-t, és lehetővé teszik a táska felakasztását bármilyen fogasra.

- +6 - bővítse vagy szűkítse egyszerűen cipzárral
- Gyors akció - hozzáférés oldalt másodpercek alatt
- "Varázszseb" - teljes hosszúságú párnázott belső zseb a könnyű és diszkrét külső elérésért
- Rejtett tárolózseb a hátsó részen utazási dokumentumok és pénztárca számára
- Kényelmes hordhatóság - Air System hát, párnázott sling-pánt, és biztonsági pánt
- Mindig védett - teljes körűen párnázott
- Nincs tapogatózás - fényes színű belső rész könnyíti meg a dolgok megtalálását
- Jól szervezett - dedikált zsebek a fontos dolgoknak
- Tartsa szárazon - teljes fedésű esővédő

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www.vanguardworld.us/phot...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Hozzászólások

Új hozzászólás