0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-) Fotó/Videó Tartozékok

VANGUARD Alta Rise 48 Backpack

50 495 Ft helyett 48 090 Ft

240 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az ALTA RISE 48 egy hátitáska, amelyben elfér 1-2 professzionális DSLR, 3-5 további objektív (akár 24-70mm f/2.8), egy vaku, kiegészítők, egy 15"-es notebook, valamint egy állvány. Az egyedi +6 bővítőrendszer lehetővé teszi 6 cm tárolóhely hozzáadását egyetlen egyszerű cipzármozdulattal, helyet biztosítva egy további tablet számára, míg a felszerelés védve marad.

Az ALTA RISE 48 hátitáska a +6 forradalommal lehetőséget nyújt a tágításra vagy szűkítésre egyetlen egyszerű cipzármozdulattal, míg a felszerelése védett marad. Így amikor több helyre van szükség felszerelés vagy személyes holmik tárolásához, nincs szükség táskaváltásra. Intuitív használatra lett tervezve, így tapasztalni fogja, hogy a gyors akció oldallapi nyílás lehetővé teszi a hozzáférést a kamerához másodpercek alatt, amikor elenged egy vállpántot, és átfordítja a hátitáskát.

Mindkét méretmódban az ALTA RISE 48 biztosítja a párnázott védelmet. Úgy lett tervezve, hogy kényelmesen elférjen benne 1-2 professzionális DSLR, 3-5 további objektív (akár 24-70mm f/2.8), egy vaku, és kiegészítők a dedikált kamerarekeszben, és kiterjesztett módban használhatja a teljes hosszúságú párnázott rekeszt személyes tárgyak tárolására, vagy egy további tablet szállítására.

Stratégiailag elhelyezett belső és külső zsebek rendszereznek minden más tárgyat, mint pl. memóriakártyákat, kábeleket, elemeket, töltőket, és okostelefont, pontosan ott, ahol szükség lesz rájuk, akár egy cipzáras rekeszbe zárva, vagy egy nyitott zsebben, ahol bármikor kéznél van. Egy rejtett hátsó zsebben biztonságban tarthatja értéktárgyait, mint pl. a tárcáját, és az utazási dokumentumait a testéhez közel, ahol a kíváncsi kezek nem érhetik el. További tárolóhely lehetséges oldalpánt-hurokhoz csatlakoztatással. A teljesítmény fokozásáért felfedezheti a felülmúlhatatlan minőségünket, anyagainkat és táskakonstrukciót, és a nevezetes teljes borítású esővédőnket, és az optimális egyensúlyú állványszállító rendszerünket.

Az ALTA RISE 48 kényelmesen hordható a vállán vagy a hátán sling pozícióban, és rendelkezik ergonomikus Air System lélegző háttal, pántokkal, és erős felső fogantyúkkal, amelyekkel bármelyik pillanatban lehetségessé teszik a "fogd-és-fuss"-t, és lehetővé teszik a táska felakasztását bármilyen fogasra.

Élvezze a teljes ALTA élményt az ALTA Linkkel, ami lehetővé teszi a szállítást Alta Pro állvány mellett a fejlett Alta Action állványtáskában, amely az Alta Rise hátitáskához csatlakozik!

- +6 - bővítse vagy szűkítse egyszerűen cipzárral
- Gyors akció - hozzáférés oldalt másodpercek alatt
- "Varázszseb" - teljes hosszúságú párnázott belső zseb a könnyű és diszkrét külső elérésért
- Rejtett tárolózseb a hátsó részen utazási dokumentumok és pénztárca számára
- Kényelmes hordhatóság - ergonomikus Air System hát, és pántok
- Mindig védett - teljes körűen párnázott
- Nincs tapogatózás - fényes színű belső rész könnyíti meg a dolgok megtalálását
- Jól szervezett - dedikált zsebek a fontos dolgoknak
- Üzletorientált - elfér egy 15"-es notebook
- Szilárdan tart - optimális egyensúlyú állványszállító rendszer
- Alta Link - csatlakozó Alta állványtáskákhoz az egyedülálló Vanguard Alta-élményért
- Tartsa szárazon - teljes fedésű esővédő

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www.vanguardworld.us/phot...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás