0 0
Termékek /
(Mobil, tablet, fotó, óra-) Fotó/Videó Tartozékok

VANGUARD Alta Sky 66

68 240 Ft helyett 64 990 Ft

325 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az ALTA SKY 66 az első számú hátitáska fotófelszerelés-szállító és dolgozó hátizsák. Kifejezetten egy professzionális DSLR-hez rögzített szuper teleobjektív (akár 600mm (f/4.0) és néhány 800mm (f/5.6)) szállítására lett tervezve könnyű hozzáféréssel és a lehető legjobb védelemmel. Szállíthat továbbá egy 9"-es tabletet, és fejlett állványcsatlakoztatást nyújt.

- Rendkívül sokoldalú - a 100% felszereléstől a 100% személyes holmikig, és bárhol a kettő között
- ‘Nem fárasztó’ szállítási élmény - ergonomikus Air System hát, és pántok
- Többféleképpen hozzáférhető, gyors akció - teljes hátsó nyílás, oldalsó- és felső hozzáférés
- Első a biztonság - kettős biztonsági gomb
- Nincs tapogatózás - fényes színű belső rész könnyíti meg a dolgok megtalálását
- Jól szervezett - számos dedikált zseb, szervező, és csatlakozó a fontos dolgoknak
- Maradjon hidratált - nagy méretű oldalzsebek kulacsnak
- Folytassa a zenehallgatást - headset port külső kábelhez a belső okostelefon-zsebből
- Üzletorientált - tárolhat benne egy 17"-es notebook-ot
- Szilárdan tart - optimális egyensúlyú állványszállító rendszer
- Alta Link - csatlakozó Alta állványtáskákhoz az egyedülálló Vanguard Alta-élményért
- Tartsa szárazon - teljes fedésű esővédő

Az ALTA SKY 66 egy dinamikus hátitáska kiváló védelmi és szállítási lehetőségekkel teleobjektívjéhez és kamerájához. A dizájnja az egyik legnagyobb fotós felszerelést szállítva is megtartja keskeny és sima külsejét.

A főrekesz egy professzionális DSLR-hez rögzített 600mm (f/4.0) vagy akár néhány 800mm (f/5.6) elhelyezésére lett tervezve. A teljes méretű elülső nyílás biztosítja a könnyű összeállítást. Egy állítható vastag, erős, és jól párnázott bölcső tartja a kameravázat alulról, és tartja a helyén a nagy objektívet, míg biztosítja, hogy mindenhol jól védett legyen a kényes csatlakoztatási pontok körül. Rendszerezze az összes többi felszerelését és személyes tárgyait, pl. tabletjét, memóriakártyáit, kábeleit, elemeit, töltőjét és okostelefonját pontosan ott, ahol szükség lesz rá; zárja el egy rendszerezőzsebben, vagy egy nyitott zsebben, ahol bármikor kéznél van. Élvezze a két oldalról, belülről és kívülről is hozzáférhető zsebeket. Pörögj tovább a headset porttal, amely kényelmesen meghosszabbítja a kábelt a belső okostelefon-zsebből. Kerülje el az emberi hibákat az egyszerűen kódolt "tele"/"üres" médiatárolókkal. Két nagy oldalzseb áll a rendelkezésére kulacsok tárolására. Akassza, csatolja, kösse bármire/bármihez amit csak el tud képzelni a számos pánttal, hurokkal, és innovatív csatlakoztatási lehetőséggel, amely a hátitáska felületére van integrálva.

Az ALTA SKY 66 további külső védelmi szolgáltatásokat is élvez, mint amilyen a teljes borítású esővédő, a felülmúlhatatlan minőségünk, anyagaink, és táskakonstrukciónk, és a "grab-and-go" erős hordozófülünk, amely jól jön a táska kivételénél a csomagtartóból.

Mivel a legnehezebb felszerelés hosszú ideig tartó szállítására lett tervezve, tovább emeltük a kényelmes szállítás mércéjét. A fejlett ergonomikus rendszerünk tartalmaz jól párnázott, lélegző 3D hátoldalt, egyedi formájú, könnyen beállítható vállpántokat, amelyek tökéletesen felveszik a háta és teste alakját, állítható mellpántot, és jól párnázott tartó derékövet. Mindezek összefognak, hogy együtt "sosem fárasztó" felhasználói élményt nyújtsanak!

A fejlett állványcsatlakoztatási rendszer lehetővé teszi a legjobb szállítási megoldás kiválasztását kameraállványa számára. Az ALTA LINK-kel biztosítjuk a teljes ALTA ÉLMÉNYT. Ez lehetővé teszi a szállítást az ALTA PRO állvánnyal a fejlett ALTA ACTION állványtáskában az ALTA SKY hátitáskájához csatlakoztatva!

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www.tripont.hu/termek/van...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás