0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Digitális tábla

WACOM Bamboo Spark SNAP-FIT IPAD AIR

37 193 Ft helyett 35 422 Ft

177 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A jegyzetfüzetünknek köszönhetjük, hogy ott tartunk, ahol most. Mostantól még messzebbre vihetnek az ötleteink és gondolataink.

A Wacom Bamboo Spark snap-fit iPad Air egy okos jegyzetfüzet egy okos golyóstollal és egy hellyel a kedvenc papirosunknak. A Wacom Bamboo Spark gadget pocket digitalizálja a kézírásunkat és elmenti a kedvenc mobileszközünkre vagy a felhőbe további szerkesztésre és archiválásra.

Csak egy gombnyomás, ennyi az egész.

A Wacom Bamboo Spark snap-fit iPad Air könnyen kezelhető, és könnyen járható hidat képez a papírra vetett jegyzetek és a digitális világ között.

Jegyzetelés a XXI. században Amikor beugrik egy remek ötlet, azonnal szeretnénk megragadni azt a lehető legkényelmesebb módon: tollal és papírral. A Wacom Bamboo Spark snap-fit iPad Airbe összesen 25 lapot helyezhetünk el bármilyen papírtípusból. Kezdjünk el jegyzetelni a Wacom Bamboo Spark snap-fit iPad Airhez mellékelt tollal és az eszköz rögzíti az összes papírra vetett gondolatunkat.

Dolgozzunk bárhol, szinkronizáljunk később Mikor végeztünk egy oldallal, csak egy gombot kell megnyomnunk, és a Wacom Bamboo Spark snap-fit iPad Air elmenti a jegyzeteinket biztonságosan és titkosítottan. Nem kell aggódnunk akkor se, ha nincs épp más eszköz a közelünkben. A Wacom Bamboo Spark snap-fit iPad Air akár 100 oldalnyi jegyzetet is képes eltárolni a memóriájában. A digitalizált jegyzeteket Bluetooth-on keresztül tölthetjük fel a Smart Ready kompatibilis eszközökre, vagy kábelen keresztül a számítógépünkre és a Wacom Cloud-ba.

Valóra vált ötletek A Wacom Bamboo Spark snap-fit iPad Air segítségével elmentett ötletek tovább élnek, miután papírra vetettük őket. A jegyzetek a Wacom Ink Layer Language használatával kerülnek mentésre, ami azt jelenti, hogy szabadon szerkeszthetjük, frissíthetjük, tárolhatjuk és rendezhetjük őket.

Megosztás és együttműködés A Wacom Bamboo Spark snap-fit iPad Air egyik legjobb funkciója az, hogy segíti az együttműködést a kollégákkal. A Bamboo Paper alkalmazással megoszthatjuk a jegyzeteinket azokkal, akiknek szintén fel van telepítve ez az app.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://eu.shop.wacom.eu/products...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Ajánlott termékek

1 604 Ft helyett 1 528 Ft

503 Ft helyett 479 Ft

672 Ft helyett 640 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás