0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Digitális tábla

WACOM Intuos Art S kék

34 850 Ft helyett 33 190 Ft

166 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az Intuos Art tablettel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.

Kreatív érintés: A Wacom megújult termékcsaládjának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testreszabható megoldás. Használja ki a multi-touch és a gesztusok minden előnyét, és a tollvonások pontosságát.

Személyesség és tökéletesség: Az Intuos Creative Pen&Touch Tablet-tel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás, és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

Lapos dizájn: A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a megújult Intuos Art tabletet. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

Szoftver: Az Intuos Art mellé ingyen jár a Corel Painter Essentials 5, mellyel nem lehet gondot elkészíteni a következő mesterművet.

Testreszabható gyorsgombok: A már jól ismert ExpressKeys használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát. A Multi-touch funkcióval is megadhatók komplex parancsok. Az Intuos Art tablet a természetes gesztusokat is képes kezelni, így az újjak érintése és mozgatása segítségével a görgetés, a zoomolás, a forgatás vagy a fotók közötti váltás egyszerűen és ösztönösen történik.

Wide formátum: A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas több monitoros rendszerek kezelésére is.

Specifikációk:

- Méretek: 210 mm x 169 mm x 10 mm
- Aktív terület: 152 mm x 95 mm
- Súly: 290 gramm
- Toll: Intuos Pen
- Olvasási sebesség (toll): 133 pps
- ExpressKey-ek száma: 4
- Felbontás: 2540 lpi
- Nyomásérzékenység: 1024
- Multi-touch
- Vezeték nélküli támogatás: Igen (külön megvásárolható)

A doboz tartalma:

- Intuos pen tablet
- Intuos pen
- Cserélhető tollhegyek
- Tartó és gyűrű
- Felhasználói kézikönyv
- Telepítő CD
- USB kábel

További kiegészítők:

- Wacom Wireless Kit
- Wacom Wireless Kit Akkumulátor
- Fekete tollhegy (5 db)

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.wacom.com/en-us/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Termékvariációk

Ajánlott termékek

34 850 Ft helyett 33 190 Ft

2 405 Ft helyett 2 290 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás