0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Digitális tábla

WACOM Intuos Art S North fekete

34 850 Ft helyett 33 190 Ft

166 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az Intuos Art tablettel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.

Kreatív érintés: A Wacom megújult termékcsaládjának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testreszabható megoldás. Használja ki a multi-touch és a gesztusok minden előnyét, és a tollvonások pontosságát.

Személyesség és tökéletesség: Az Intuos Creative Pen&Touch Tablet-tel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás, és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

Lapos dizájn: A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a megújult Intuos Art tabletet. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

Szoftver: Az Intuos Art mellé ingyen jár a Corel Painter Essentials 5, mellyel nem lehet gondot elkészíteni a következő mesterművet.

Testreszabható gyorsgombok: A már jól ismert ExpressKeys használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát. A Multi-touch funkcióval is megadhatók komplex parancsok. Az Intuos Art tablet a természetes gesztusokat is képes kezelni, így az újjak érintése és mozgatása segítségével a görgetés, a zoomolás, a forgatás vagy a fotók közötti váltás egyszerűen és ösztönösen történik.

Wide formátum: A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas több monitoros rendszerek kezelésére is.

Specifikációk:

- Méretek: 210 mm x 169 mm x 10 mm
- Aktív terület: 152 mm x 95 mm
- Súly: 290 gramm
- Toll: Intuos Pen
- Olvasási sebesség (toll): 133 pps
- ExpressKey-ek száma: 4
- Felbontás: 2540 lpi
- Nyomásérzékenység: 1024
- Multi-touch
- Vezeték nélküli támogatás: Igen (külön megvásárolható)

A doboz tartalma:

- Intuos pen tablet
- Intuos pen
- Cserélhető tollhegyek
- Tartó és gyűrű
- Felhasználói kézikönyv
- Telepítő CD
- USB kábel

További kiegészítők:

- Wacom Wireless Kit
- Wacom Wireless Kit Akkumulátor
- Fekete tollhegy (5 db)

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 1,8%

További információk

http://www.wacom.com/en-us/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Termékvariációk

Ajánlott termékek

31 490 Ft helyett 29 990 Ft

65 079 Ft helyett 56 590 Ft

31 070 Ft helyett 29 590 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás