0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Digitális tábla

WACOM Intuos Comic North S kék

34 640 Ft helyett 32 990 Ft

165 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Szereted a képregények színes világát, és szeretsz saját karaktereket létrehozni a ceruzáddal? Fedezz fel új lehetőségeket, és felejtsd el a papírt és a ceruzát. Az Intuos Comic minden olyan eszközt tartalmaz, amivel gyerekjáték mangákat rajzolni.

Kreatív érintés A Wacom termékcsalád megújult Bamboo sorozatának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testre szabható megoldás. Használd ki a multi-touch és a gesztusok minden előnyét, és a tollvonások pontosságát.

Szoftverek A Clip Studio Paint Pro and Anime Studio Debut 10, grafikus alkalmazásokkall nyomdakész mangákat készíthetsz, e szoftverek minden olyan funkciót tartalmaznak, ami a munkához kell. Rétegek használatával a vázlatokból könnyedén kialakíthatod a végleges elrendezést, majd ha szükséges, kiszínezheted, effektezheted a mangát.

Személyesség és tökéletesség Az Intuos Comic tablettel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás, és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

Lapos dizájn A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a megújult Intuos digitalizáló táblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

Testreszabható gyorsgombok A már jól ismert ExpressKeys használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát. A Multi-touch funkcióval is megadhatók komplex parancsok. Az Intuos Manga tablet a természetes gesztusokat is képes kezelni, így az újjak érintése és mozgatása segítségével a görgetés, a zoomolás, a forgatás vagy a fotók közötti váltás egyszerűen és ösztönösen történik.

Wide formátum A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas több monitoros rendszerek kezelésére is.

Specifikációk:

- Méretek: 210 mm x 178 mm x 10 mm
- Aktív terület: 152 mm x 95 mm
- Súly: 290 gramm
- Multi-touch
- Toll: Intuos Pen
- Nyomásérzékenység: 1024
- Felbontás: 2540 lpi
- ExpressKey-ek száma: 4
- Vezeték nélküli támogatás: Igen (külön megvásárolható)

A doboz tartalma:

- Intuos pen tablet
- Intuos pen
- Cserélhető tollhegyek
- Tartó és gyűrű
- Felhasználói kézikönyv
- Telepítő CD
- USB kábel

További kiegészítők:

- Wacom Wireless Kit
- Wacom Wireless Kit Akkumulátor
- Fekete tollhegy (5 db)

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.wacom.com/en-us/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Ajánlott termékek

6 605 Ft helyett 6 290 Ft

2 615 Ft helyett 2 490 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás