4 1
Termékek /
(Számítógép periféria-) Digitális tábla

WACOM Intuos Photo S North fekete

34 850 Ft helyett 33 190 Ft

166 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az Intuos Photo tablettel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.

Kreatív érintés: A Wacom megújult termékcsaládjának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testreszabható megoldás. Használja ki a multi-touch és a gesztusok minden előnyét, és a tollvonások pontosságát.

Személyesség és tökéletesség: Az Intuos Photo-val a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás, és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

Szoftverek: Az Intuos Photo mellé ingyen jár a Corel PaintShop Pro X8 és a Corel Aftershot Pro 2 Windows és Mac kompatibilis verziója. A Mac felhasználók ezek mellé megkapják a Macphun Creative Kit-et is. Minden olyan eszköz a csomag része, amikkel a fotókból igazi művészi szintű alkotásokat hozhatunk létre.

Lapos dizájn: A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a megújult Intuos Creative Pen&Touch digitalizáló táblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

Testreszabható gyorsgombok: A már jól ismert ExpressKeys használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát. A Multi-touch funkcióval is megadhatók komplex parancsok. Az Intuos Photo a természetes gesztusokat is képes kezelni, így az újjak érintése és mozgatása segítségével a görgetés, a zoomolás, a forgatás vagy a fotók közötti váltás egyszerűen és ösztönösen történik.

Wide formátum: A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas több monitoros rendszerek kezelésére is.

Specifikációk:

- Méretek: 210 mm x 178 mm x 10 mm
- Aktív terület: 152 mm x 95 mm
- Súly: 290 gramm
- ExpressKey-ek száma: 4
- Nyomásérzékenység: 1024
- Felbontás: 2540 lpi
- Olvasási sebesség (toll): 133 pps
- Multi-Touch
- Toll: Intuos Pen
- Vezeték nélküli támogatás: külön megvásárolható

A doboz tartalma:

- Intuos pen tablet
- Intuos pen
- Cserélhető tollhegyek
- Tartó és gyűrű
- Felhasználói kézikönyv
- Telepítő CD
- USB kábel

További kiegészítők:

- Wacom Wireless Kit
- Wacom Wireless Kit Akkumulátor
- Fekete tollhegy (5 db)

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.wacom.com/en-us/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Ajánlott termékek

13 220 Ft helyett 12 590 Ft

55 430 Ft helyett 52 790 Ft

11 225 Ft helyett 10 690 Ft

Vélemények

1. ElEvEn11
2016.03.07. 11:54
Minőségileg remek termék, de őszintén szólva ezért az árért semmivel sem tud többet, mint egy harmadennyibe kerülő, de hasonszőrű gyártó cucca. Aki komolyabban akar rajzolni az csak az Intuos Pro-val szemezzen. Az viszont jóval drágább is. Cserébe jobb a toll, jobb az érzékenység és a dőlésszöget is figyeli 60 fokig. Ez sajnos nem tud ilyet.
Átlagos rajzolóknak, digitálisan matató festőknek javaslom.

Hozzászólások

Új hozzászólás