0 0
Termékek /
(Szórakoztatás-) Set top box

WAYTEQ HD-97CX

11 225 Ft helyett 10 690 Ft

53 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

DVB-T vevő és Médialejátszó egyben!

A HD-97CX tökéletes megoldás földi digitális adások vételéhez és rögzítéséhez, valamint kedvenc multimédia állományaink visszajátszásához. Élvezze a digitális HD-TV adásokat, filmeket, zenéket és fotókat!

Földfelszíni digitális TV és Rádió vevő

A HD-97CX segítségével a 7 népszerű, előfizetési díj nélkül fogható digitális tévécsatorna mellett a MinDigTV Extra szolgáltatás előfizetéses csatornái is nézhető, melyeket nagyfelbontású HD és hagyományos SD minőségben sugároznak az ország szinte teljes területén. Mindemellett további 4 rádiócsatorna vételére is van lehetőség.

Felvétel TV adásból (PVR)

A csatlakoztatott USB meghajtóra (PenDrive, HDD) a kiválasztott TV adásból könnyedén, egy gombnyomással is készíthetünk azonnali felvételt, de természetesen lehetőségünk van előre beállított, időzítet felvételek elkészítésére is.

Elektronikus műsorújság (EPG) és Teletext

Az elektronikus műsorújság segítségével 7 napra előre megnézhető milyen adások lesznek elérhetőek. Könnyedén kiválasztható az adott műsor, melyet nézni vagy rögzíteni szeretne.

Médialejátszás

Külső tárolóhelyről nemcsak a tv-ből felvett műsorok, hanem számtalan formátumú, akár nagy felbontású video, kép, zene lejátszható. Így a készülék médialejátszóként is használható. Rendkívül széles a lejátszható fájltípusok listája, melyet a HD-97CX támogat. Nincs más teendő csak egy külső USB eszköz csatlakoztatása és mehet a lejátszás.

- Video formátumok: AVI, MKV, MPG, MP4, MOV, XviD, DivX, TS
- Képformátumok: JPEG, JPG, BMP.
- Zene lejátszás: MP3, OGG

Csatlakozások

A set-top box modern TV-készülékekre csatlakoztatható a HDMI csatlakozásán keresztül, régebbi készülékekhez pedig a hagyományos Scart csatlakozás használható. Ezen felül digitális hangkimenet, valamint antenna be és kimenet található a készüléken.

- MinDigTV kompatibilis
- MPEG-4 H.264 HD-képes, 1080i felbontás
- Conax 7.0 kártyaolvasó
- 7 napos EPG
- USB lejátszás és felvétel (PVR)
- Médialejátszó

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 11,1%

További információk

http://www.wayteq.hu/hu/hd97cx

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Ajánlott termékek

1 049 Ft helyett 999 Ft

41 619 Ft helyett 36 190 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás