0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Drón

WINGSLAND S6 narancssárga

131 030 Ft helyett 124 790 Ft

624 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Ismerd meg a legkisebb drónt, amelyet 4K felbontású kamerával szereltek fel. A fantasztikus minőségű felvételek mellett a legújabb repülési technológiák sorát kínálja. Bár összecsukva elfér a zsebedben, és csak egy kicsivel nehezebb, mint egy mobiltelefon, teljes értékű légi társad lesz.

A „Follow Me” funkciónak köszönhetően képes követni, amikor kerékpározol, gördeszkázol vagy éppen labdajátékokkal töltöd idődet. Családi vagy társasági eseményeken minden bizonnyal értékelni fogjátok azt, hogy anélkül készíthettek csoportképet, hogy bárki lemaradna a képről, mert fényképeznie kell.

Teljes vezérlés, egyetlen alkalmazással

Ezt a kvadrokoptert szinte bármilyen Android vagy iOS eszközről vezérelheted. Több mód közül választhatsz, a kezdő/haladótól, az útvonal megadásán át, a kijelölt helyre visszatérésig.

A videókat közvetlenül a Wingsland S6 appjával szerkesztheted, amellyel képaláírásokat adhatsz hozzá, megvághatod a felvételeket vagy színesítheted a hangulatukat zenével. Hála a fejlett érzékelőknek, létrehozhatsz lenyűgöző, 360 fokos fotókat is.

Nem veszítitek el egymást

A Wingsland S6 okos drón a rotorok elrendezésének köszönhetően nagyon hordozható. Ezen kívül könnyen kezelhető is, a kifinomult Android vagy iOS telefonos alkalmazással. Hála a kettős GPS navigációs rendszernek, a drón mindig pontosan tudja, hogy hol van, így nem kell aggódnod az esetleges veszteségek miatt.

A Wingsland S6 biztonsági okból két visszatérési móddal is rendelkezik: ha alacsony az akkumulátor töltöttsége, akkor vagy a kiindulási pontjára, vagy a pilótához tér vissza.

- Legkisebb drón a piacon 4K kamerával
- Hála a felépítésének, a károsodás veszélye nélkül szállítható
- Intelligens repülési üzemmódok
- Fejlett navigációs érzékelők
- Vásárolhatók hozzá kiegészítők, például játék löveg, fényszóró, akadály érzékelő vagy Emoji kijelző

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.wingsland.org/produc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.29. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.30. csütörtök.

Ajánlott termékek

9 755 Ft helyett 9 290 Ft

1 985 Ft helyett 1 890 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás