0 0
Termékek /
(MOBILTELEFON-) Android

XIAOMI Redmi Note 4G 8GB fehér

A termék 2017.10.19. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

SÁRKÁNY A ZSEBEDBEN

A Xiaomi Redmi Note 4G mobiltelefon, ötvözi a magas minőséget és a modern megjelenést. A hibátlan megjelenítésért egy Adreno 305 chip felel. A készülék a Qualcomm Snapdragon 400-as platform köré épül, melynek részét képezi egy négymagos, magonként 1,6 GHz-es processzor, Cortex-A7 architektúra, valamint 2 GB rendszermemória. Ennek köszönhetően a a szórakozás új dimenziójába léphetsz! Nincs többé akadozás, várakozás, kedvenc képeid, zenéid és alkalmazásaid pedig gond nélkül elférnek.

MIUI – ANDROID, ÚJRAÉRTELMEZVE

A Xiaomi Redmi Note mobiltelefonon a Xiaomi által kifejlesztett, MIUI kezelőfelület fut. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a platform, mára már egy rendkívül kiforrott, stabil rendszeré nőtte ki magát, amely a gyári Android megoldásoknál sokkal kényelmesebb, és logikusabb. A jelenlegi 5-ös verzión a friss ROM-ok szinte hétről-hétre letölthetők, és a telefonok, menüből egyszerűen és gyorsan frissíthetők.
A rendszer háttere az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszer. A Bluetooth Low Energy vagy más néven Bluetooth Smart, segítségével különböző kiegészítőket, (pl.: órák, szívmonitorok) csatlakoztathatsz a készülékhez, illetve a szenzorok és a pozicionálás kezelésének javulásával jelentősen csökkent az energiafogyasztás. Az Jelly Bean továbbá támogatja a OpenGL ES 3.0 szabványt, amely kidolgozottabb grafikával rendelkező játékok fejlesztését teszi lehetővé. A rendszer olyan kényelmes funkcióval is bővült, mint a tárcsázás automatikus kiegészítése, illetve a tiltott alkalmazások fül a beállításokban.

PHABLET ÉRZÉS

Az 5,5”-os, HD, IPS kijelző kivételesen szép, tiszta és részletgazdag képet garantál. A játékok, eBook-ok vagy videók kifogástalan minőségben élvezhetők. A GFF (Glass-Film-Film) gyártástechnológiának köszönhetően a pixelek közelebb vannak az üveghez, így a színek nem csak élénkebbek lesznek, de a kijelző is kevésbé tükröződik. A Xiaomi Redmi Note okostelefon képernyőjét Gorilla Glass 3 védi, így 300%-kal törésállóbb, mint a szokványos OGS-sel készült társai.

NE CSAK FOTÓZZ, KAPD EL A LEGJOBB PILLANATOT

A Xiaomi Redmi Note készülék, kategóriájában kiemelkedő minőségű kamerát kapott. A 13 megapixeles BSI CMOS modul f2.2-es fényerővel és LED vakuval rendelkezik, ezért kedvezőtlen fényviszonyok között is kiváló képeket készít. A 28 mm-es nagylátószög és az autofókusz segítségével igen széles tartományú, tökéletesen éles fotók születnek. A videó felvétel Full HD felbontásban is lehetséges, így a rögzített kép tökéletesen hibátlan, részledgazdag és gyönyörű lesz. Az előlapi kamera segítségével pedig nagyszerű szelfiket készíthetsz, hogy igazán jó képet mutass magadról.

A SEBESSÉG ÚJ MÉRTÉKEGYSÉGE: 4G

A négysávos GSM modulnak, a 3G/HSDPA és 4Gmodemnek köszönhetően a Xiaomi Redmi Note szinte bármilyen hálózaton képes üzemelni. Beépítve található továbbá az elengedhetetlen WiFi és Bluetooth 4.0 rádió modul, így telefon megnyitja az utat előtted az igazán gyors mobil internet irányába. Ha megkötötted 4G előfizetésedet, a készülék segítségével máris szélsebesen száguldhatsz a világhálón.

BIZTOSAN A LEGJOBB ÚTON HALADSZ!

Eltévedni sem tudsz a Xiaomi Redmi Note mobilelefonnal, hiszen a beépített GPS vevő és a Google Maps azonnal a segítségedre siet, bármerre is járj a világban. A rendszer meghatározza pillanatnyi pozíciódat, és utat mutat a továbbhaladáshoz. A műholdas vezérlésű telefon akár internetkapcsolat nélkül is feltalálja magát a legváratlanabb helyzetekben is. A Google® Play Market térképszoftverének köszönhetően pedig magabiztosan vághatsz neki akár spontán, ismeretlen utaknak is.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.mi.com/en/note4g

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás