0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

YI TECHNOLOGY Smart Dash Camera szürke

25 964 Ft helyett 24 728 Ft

124 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Vezess okosabban, vezess biztonságosabban 

ADAS (Továbbfejlesztett vezetéssegítő rendszer)  165° széles látószögű lencse  1080p 60fps nagy sebességű felvétel  Éjszakai üzemmód  2.7” LCD kijelző. 

Az egyik legjobb fedélzeti kamera 

A Yi okos menetrögzítője a piacon kapható fedélzeti kamerák legfejlettebb és legjobb tulajdonságait egyesíti: védelmet biztosít neked és az autódnak, felsőkategóriás teljesítménnyel, ráadásul megfizethető áron. Az intelligens ADAS (Advanced Driver Assistance System - Továbbfejlesztett vezetéssegítő rendszer) segítségével a kamera analizálja az adatokat, pl. a sebességet és az előttünk haladótól mért távolságot, és valós idejű, hangos riasztást küld sávelhagyás vagy túl kicsi követési távolság esetén. A Yi Dash Camera 1920 x 1080 FullHD felbontásban rögzít 60 képkocka / másodperc sebességgel, 2304 x 1296 felbontásban 30 képkocka / másodperccel a világosan, éles képpel még nagy sebességnél is. 

Az ADAS egy fejlett vizuális felismerő algoritmus. A Yi okos fedélzeti kamerája valós idejű hangjelzést küld sávelhagyás észlelése esetén. A ráfutásos balesetek általában a követési távolság rosszul megválasztása miatt következnek be. Az ADAS rendszer képes az ütközés-megelőző figyelmeztetésre, mert érzékeli az előttünk haladó, valamint a saját járművünk közti távolságot. 

Körkörös felvétel 

Figyelj csak az útra és a közlekedésre vezetés közben, a Yi kamerád elintézi a többit. A váltásmentes körkörös felvételi módban automatán törlődnek a régebbi felvételek, ha megtelik a memóriakártya. Minden pillanat, minden képkocka rögzül a kártyán, amíg a kamerád be van kapcsolva. A hangfelvételt be-, kikapcsolhatod a személyiségi jogok védelmében. 

Beépített WIFI – egyérintéses megosztás 

A beépített 2.4 GHz-es vezeték nélküli modulnak köszönhetően csak meg kell nyitnod az alkalmazást a telefonodon, és csatlakoznod a fedélzeti kamerához az élőkép megtekintéséért vagy a felvételek visszajátszásához. Az alkalmazással könnyedén megoszthatod a felvett anyagokat a barátaiddal, családoddal, bárhol legyél is. 

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.yitechnology.com/dash...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén kedd,

házhozszállításnál szerda.

Termékvariációk

Ajánlott termékek

967 Ft helyett 921 Ft

9 067 Ft helyett 8 635 Ft

986 Ft helyett 939 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás