0 0
Termékek /
(IRODASZEREK-) Irodai kisgépek

ZEBRA MC55A0 MC55A0-H70SWRQA9WR

A termék 2017.10.06. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Megjelent és már rendelhető a nagy sikerű MC5590-es utódja, az MC55A0 vállalati mobil adatgyűjtő. Az akár zsebben is elférő új eszköz kompatibilis elődje kiegészítőivel, de emellett jóval nagyobb teljesítményt nyújt. A készülék fertőtlenítő szereknek ellenálló, egészségügyi alkalmazásokra szánt változatban is rendelhető.

Az új MC55A0 egészen kisméretű, zsebben is hordozható, ergonomikus felépítésű készülék. Tökéletesen megfelel a rendszeres, nagyobb igénybevételű napi munkavégzés által támasztott követelményeknek. Az eszköz erős, robusztus kialakítású, akár 1,8 méterről is leejthető, így nem kell aggódni az esetleges sérülések okozta munkakieséstől sem.

Osztályában az MC55A0 kínálja a legnagyobb teljesítményű processzort és a legfejlettebb operációs rendszert, valamint a legtöbb memóriát, így ez az eszköz kiváló választás, ha nagy számítási igényű, fejlett üzleti alkalmazások futtatására van szükség.

A készülék a legmodernebb kijelző technológiát alkalmazza: - kétszer több fényerőt nyújt fele mennyiségű áram felhasználása mellett- így kül- és beltéren akár erős napfényben is kiválóan látható.

Az eszköz a Motorola legfejlettebb vonalkód olvasási technológiáját használja, így egy lézerolvasó sebességével képes akár 1D vagy 2D kódok olvasására is. Nem okoznak semmilyen gondot számára a különféle speciális kódok sem, mint a DPM (Direct Part Mark) vagy a betegek karszalagján, vagy a gyógyszeres dobozokon látható speciális jelölések sem.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.motorolasolutions.com...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás