0 0
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Vezetéknélküli

ZYXEL WAC6103D-I

99 320 Ft helyett 94 590 Ft

473 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Ultragyors és ultravékony 802.11ac-s Wi-Fi hozzáférési pont optimalizált kettősantenna technológiával

A wifit használók gyakran tapasztalják a vezeték nélküli hálózatok akadozó működését, aminek oka sokszor az antenna kialakításában keresendő. Napjainkban a hozzáférési pontok piacát a fix iránykarakterisztikájú antennával tervezett, jellemzően mennyezetre szánt Wi-Fi AP-k határozzák meg. Ha egy mennyezeti telepítésre optimalizált hozzáférési pontot falra szerelünk, a lefedettség csökkenni kezd, ami egy külső antenna felszerelésével orvosolható ugyan, de a megfelelő kiegészítő kiválasztása szakértelmet kíván, valamint megbontja a beltér egységes képét. A bárhova telepíthető, stílusos Wi-Fi hozzáférési pont ma már alapvető, de az antennakérdés kielégítő megoldása sokáig váratott magára.

A ZyXEL WAC6103D-I típusú 3 streames Wi-Fi hozzáférési pont a 802.11ac szabvány szerint akár 1,75 Gbps-os ultragyors átvitelt tesz lehetővé, továbbá a forradalmi, optimalizált kettősantennával készült. Ez az innovatív, szabályozható antennakialakítás lehetővé teszi, hogy a WAC6103D-I a legjobb lefedettséget nyújtsa mind fali, mind mennyezeti felszerelés esetén. Stílusos, ultravékony formatervével tökéletesen illik a modern belterekbe. Válassza a WAC6103D-I-t a folyamatos, kompromisszumoktól mentes Wi-Fi élményért!

Kimagasló, gigabites Wi-Fi átvitel innovatív optimalizált kettősantennával

A vezeték nélküli készülékeket leggyakrabban mennyezetre szerelik, ezért nem meglepő, hogy a piac hozzáférési pontjai egyszerű és állandó, mennyezetre optimalizált iránykarakterisztikával működnek. Falra szerelés esetén ez a karakterisztika zavart okoz a felsőbb és alsóbb szinteken üzemelő berendezéseknél, egyúttal csak minimális erősségű jelet szolgáltat a hozzáférési pont előtt. Jó alternatíva lehet egy külső antennával ellátott Wi-Fi, mindazonáltal a megfelelő antenna kiválasztása és a lefedettség finomhangolása szakértelmet kíván.

Innovatív, optimalizált kettősantennájával a WAC6103D-I mind fali, mind mennyezeti felszerelés esetén kitűnően funkcionál, ezért Wi-Fi hálózata sebességének növelésére tökéletes választás.

Ultravékony, stílusos formaterv bármely beltérbe

A WAC6103D-I megörökölte a ZyXEL WAC6500 készülékcsalád népszerű formatervét; a vékony, fehér készülékház tökéletesen illik bármely modern stílusú épület belterébe. A WAC6103D-I kompakt és elegáns külleme jól harmonizál az eltérő színvilágú falakkal, nem számít, hogy a készülék a falból kiemelkedik, vagy éppen elrejtőzik.

A célorientált telepítési segédekkel értékes idő takarítható meg

A WAC6103D-I-hez járó APFlexTM egyszerűsíti a vezérelt/egyedüli üzemmódban működő hozzáférési pontok konfigurációját, és automatikusan elvégzi a hálózati környezethez történő integrációt, amivel szükségtelenné teszi a telepítés előtti munkálatokat. A hozzáférési pontok elhelyezésének megtervezésében, a jelerősség vizsgálatában, illetve a Wi-Fi hálózat központosított karbantartásában a ZyXEL Vezeték nélküli optimalizáló (ZWO) programcsomag segíti az informatikusokat. A felhasználóbarát ZWO-val idő spórolható meg, valamint gyorsabban kezelhetők a hálózat üzeme során felmerülő problémák.

A ZyXEL One Network élmény

Hogy felhasználóinkat mentesítsük a hálózat telepítésének és működtetésének ismétlődő munkafolyamataitól, kidolgoztuk a ZyXEL One Network-öt, a konfigurációt, üzemeltetést és problémamegoldást segítő programcsomagot. Használatával több idő jut tényleges munkavégzésre, a ZyXEL One Network részét képező, könnyen használható ZyXEL One Network Utility (ZON Utility) segédprogram pedig ténylegesen meggyorsítja a hálózat beállítását. A ZyXEL Smart Connect segítségével a ZyXEL hálózattechnikai eszközök képesek egymást felismerni, így egyes karbantartási munkák, például a gyári beállítások visszaállítása vagy az energiagazdálkodás központilag is elvégezhetők. A ZyXEL One Network újraértelmezi a hálózatintegráció fogalmát, mivel azt minden készülékre kiterjeszti a Wi-Fi hozzáférési ponttól az átjáróig.

Fejlett szolgáltatások optimalizálják a Wi-Fi élményt

Az optimális vezeték nélküli élményt a WAC6103D-I szolgáltatások széles körével biztosítja, ideértve a dinamikus csatornaválasztást, a terheléselosztást, az okos ügyfélátirányítást stb. A dinamikus csatornaválasztás feladata a szomszédos vagy azonos csatornából származó zavartatások kiküszöbölése. A hálózati rendszergazdák a terhelésosztást használva meghatározhatják, hogy egy-egy hozzáférési pont hány felhasználót szolgálhasson ki, míg az okos ügyfélátirányítás sávválasztással, jelhatárolással és a sávok kiegyensúlyozásával járul hozzá a stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolathoz. Előbbiek minden egyes vezeték nélküli eszköz adottságát figyelembe veszik, hogy a jobb jelerősség érdekében azokat a kevésbé zsúfolt sávokra irányítsák. A sávhasználat kiegyensúlyozását a kétrádiós eszközök esetén lehet érzékelni, mivel a 2,4 GHz-en és 5 GHz-en is működő készülékek az éppen szabad frekvenciákon forgalmaznak. Ezekkel a technikai megoldásoktól lesz a WAC6103D-I-vel szolgáltatott Wi-Fi átvitel gyors, folyamatos és élményszerű.

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www.zyxel.com/hu/hu/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Ajánlott termékek

180 079 Ft helyett 156 590 Ft

2 510 Ft helyett 2 390 Ft

5 765 Ft helyett 5 490 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás