0 0
Termékek /
(Hálózat-) Vezetékes

ZYXEL XGS2210-52 48-port GbE L2 Switch with 10GbE Uplink

267 425 Ft helyett 254 690 Ft

1273 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- 48 darab Gigabites LAN port
- 4 darab 10 Gigabites SFP+ port
- 441 x 270 x 45 milliméteres méret
- 3.86 kilogrammos tömeg

Precíz hálózatvezérlés az egyidejű hálózati alkalmazásokhoz
A ZyXEL XGS2210/GS2210 készülékcsalád gazdag Layer 2 szolgáltatásaival képes a különféle VoIP-ok, videokonferenciák, IPTV-k és IP-alapú megfigyelő berendezések forgalmának vezérlésére, amivel precízebben és hatékonyabban futtathatók egyidejűleg alkalmazások a szállodák, vállalkozások és oktatási intézmények hálózatában.

A ZyXEL One Network élmény
Hogy az ismétlődő munkafázisokból álló beállítgatástól megszabadítsuk ügyfeleinket, megalkottuk a ZyXEL ONE Network-öt, hogy a beállítás, az üzemeltetés és a problémamegoldás egyszerűsödjön, és vásárlóink inkább a vállalkozásépítésre koncentrálhassanak. A ZyXEL ONE Network könnyen használható szolgáltatáscsomag fő elemével, a ZyXEL ONE Network Utility (ZON Utility) segítségével villámgyorsan telepíthető a hálózat. A ZyXEL Smart Connect segítségével a hálózatba kapcsolt ZyXEL készülékek felismerik egymást, karbantartásuk pedig távvezérelt, így például egy kattintással újraindíthatók vagy kikapcsolhatók.

A ZyXEL ONE Network újraértelmezi a hálózatintegrációról alkotott eddigi elképzeléseket, mivel a switchtől kezdve a Wi-Fi hozzáférési ponton át az átjárókig minden berendezés központilag irányíthatóvá válik.

Magas szintű forgalmi és hozzáférési biztonság
A ZyXEL XGS2210/GS2210 készülékcsalád kiterjedt ellenőrzést és leválasztást kínál az egyidejű video-, hang-, és adatátvitel felett. A fejlett, IP-címen alapuló védelem, a DHCP snooping és az ARP felügyelet felismeri és blokkolja a hálózat elleni szándékos támadásokat. Több L2, L3 és L4 szűrőeljárás kombinálásával előállítható olyan, oktatásban és vendéglátóiparban hasznos szolgáltatás is, mint a MAC rögzítés, a portleválasztás, vagy a vendég VLAN, így a ZyXEL XGS2210/GS2210 készülékek magas fokú védelmet, rugalmasságot és ellenőrizhetőséget adnak az eltérő hozzáférési szintű készülékeknek.

IPTV, megfigyelő rendszer, vendégoldali hozzáférés (vendéglátóipar)
- Az internethasználók nagyobb biztonsága és elkülönítése érdekében minden egyes vendégszobához külön-külön adat VLAN rendelhető.
- Az MVR funkcióval az egyszerű IPTV multicast VLAN úgy osztható meg az összes set-top boxszal, hogy a felhasználók adat VLAN-ja érintetlen marad.
- A távtáplált hálózat maximum 375 W-os teljesítménye a vezeték nélküli hozzáférési pontok és az IP-alapú megfigyelő eszközök teljes energiaigényét kielégíti. (24HP/28HP/48HP/52HP).
- Az IGMP snooping funkció engedélyezésével az IPTV adatforgalma csakis az előfizetők felé irányul, ami az összes porton csökkenti a multicasting IPTV sávszélesség felhasználását.
- Gazdag QoS szolgáltatások biztosítanak hatékony sávszélesség priorizálást és ellenőrzést, hogy a különféle szolgáltatások minőségének biztosításán kívül a sávszélesség pazarlását is megelőzzék.

Erőteljes hálózati infrastruktúra (oktatás)
- Nagy teljesítménytartaléka tökéletes osztálytermi WLAN kiépítésére teszi alkalmassá az XGS2210/GS2210 készülékcsaládot, mivel csak sok hozzáférési pont képes kiszolgálni a tanulók digitális eszközeinek sávszélesség igényét.
- A portés ACalapú sávszélesség menedzsmentnek köszönhetően az XGS2210/GS2210 készülékcsalád switchei képesek a tanári és a tanulói hálózat szétválasztására és eltérő sávszélesség igényük biztosítására.
- A portonkénti 8 hardversor támogatása, a 802.1p alapú QoS és a DSCP csökkenti a hálózati fennakadásokat a válaszidőre érzékeny interaktív alkalmazások esetén.
- Az IP-cím alapú védelem, a DHCP snooping és az ARP felügyelet hatékonyan védi meg a hálózatot a szándékos támadásoktól.

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www.zyxel.com/hu/hu/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.27. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.28. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás